ANKARA / ETİMESGUT - Şehit Volkan Külekci Anaokulu

YÜZYÜZE 100 ÇOCUK OYUNU

AÇIK HAVA SINIFIMIZDA ÇİLEKLİ PASTA KİTABI ETKİLEŞİMLİ KİTAP OKUMA YAPTIK.

28 MAYIS OYUN GÜNÜNDE BOL BOL OYUN OYNADIK

May

2024-2025 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YENİ DÖNEM KAYITLARIMIZ 15 TEMMUZ İTİBARİYLE BAŞLIYOR.

5 Yaş Arılar Sınıfı Yıl Sonu Programı

YAZAR DAVETİ

TANGRAM OYNUYORUZ.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ

Kas

Bakanımız Sayın Yusuf TEKİN tarafından 1 Kasım 2023 tarihinde tanıtımı yapılan "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlandığı yazı ile Müdürlüğümüze bildirilmiştir. Bu kapsamda okulumuzda "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" uygulanacaktır.

"Sözlük Özgürlüktür" sloganıyla resmî/ özel eğitim kurumlarında öğrenim gören tüm okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik uygulanacak söz konusu projenin uygulama kılavuzunu ve eylem planını aşağıdaki bağlantılardan inceleyiniz.

Eyl

1. sınıf  öğrencilerimiz 4-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen oryantasyon sürecini tamamladılar. Keyifli ve bol etkinlikli geçen günlerde hem öğretmenlerini ve arkadaşlarını tanıma hem de ortamlarına alışma fırsatı buldular. Eğlenceli, yaratıcı, öğretici, keyifli bir dönem için  miniklerimiz artık hazır  Oryantasyon haftasında velilerimize de  genel bilgilendirme yapıldı.  Okulunuza Hoş Geldiniz Çocuklar....

Eyl

Okulumuz öğretmenleri 4-8 Eylül uyum haftası kapsamında mesleki çalışmalarını tamamlamıştır.